събота, 8 септември 2012 г.

Cup cakes mania

От време на време правя мини кексчета вкъщи (cup cakes) и реших защо ли да не направя и една картичка с кексчета, тъкмо в тон с новото предизвикателство на 2-те Елши - Тортички и сладкиши Имам огромна слабост към сладките неща, но тези, които са добре направени (тук абсолютно се изключват всякакъв вид вафли и онези десертчета, за които човек се чуди дали са за ядене :))
До тук добре - основната идея с кексче е готова, ама само кексче ли и какво още. Реших да си направя сама хартийката за фона, като напечатам кексчета. Преди време ми подариха бонбони от Русия, които бяха опаковани в една много красива хартия (и тя влезе в употреба). Искаше ми се някак да вмъкна и от формичките за кексчетата, но те са доста големи и затова използвах подобни на тях, но за бонбони (все още не съм се тествала да направя домашни бонбони - но пък имам хартийки за тях :):):):)).
Започна направата на тази сладка картичка (чак ми се прииска да посипя и малко розова захар, обачеее... не е желателно привличането на насекоми към картичката :D ) и затова реших да сложа едно бонбонче с цвете :)
Ето го и резултата :)





Честно да си призная много се чудих къде точно да сложа надписчето. Където и да се опитах все ми се струваше претрупано и го "боднах" над самото кексче.


С тази картичка ще участвам в:
2-те Елши - Тортички и сладкиши

3 коментара: