понеделник, 20 август 2012 г.

С мирис на морска вода :)

Не знам дали обожавам морето (като си представя натовареният сезон и цялата глъчка), но определено го обичам и с удоволствие бих прекарвала доста време на някое тихо и спокойно морско кътче (само да не е многоооо горещо, че за мое съжаление тенът, който мога да хвана е основно ЧЕРВЕН). Представям си онези кристално чисти води с многото шарени рибки, чист плаж с малко хора и палми :) Хубаво е човек да мечтае, та нали човек е толкова голям колкото са мечтите му :)
Една морска картичка с мирис на морска вода и няколко мидички (лично събрани - че това са абсолютно натурални и безплатни творчески материалчета :)))  Малко мрежичка напомняща на рибарите и спомените за морските ресторантчета (обожавам миди - дори с приятелят ми се научихме да си ги правим сами - уникална рецепта, споделена от непознат мъж в магазина и малко доусъвършенствана от нас :))







Смятам с тази картичка да участвам в предизвикателстото на Card Mania CMC #1 Anything Goes / Всичко е позволено
и в CCH # 127 - Anything Goes
Усмихната и творческа вечер :)
Кати

4 коментара:

  1. Благодаря ти,че участва в първото ни предизвикателство на Card Mania Challenges!С поздрав:Ива

    ОтговорИзтриване
  2. Чудесна морска картичка! Благодаря ти, че я включи в първото предизвикателство на Card Mania Challenges. Надявам се, че често ще се отбиваш при нас! Ани

    ОтговорИзтриване
  3. Чудна е!Почти усетих мириса! Благодаря ти ,че участва в Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  4. Gorgeous card. Great details and layout.
    Thanks for joining The Crazy Challenge.
    Hugs Berit

    ОтговорИзтриване