неделя, 21 април 2013 г.

2 в 1

Отдавна не съм писала тук и сега влизам набързичко да покажа последните 2 картички, които направих. (Днес май нямам никаква муза за писане... тц тц тц).
Първата е по поръчка за едно малко слънчице и за майка му. Доста се чудих какво да направя, така че картичката хем да е за малкият принц, хем и за майка му и се присетих за невероятните печати на A day for a daisies и .. тук бях доста раздвоена, разтроена  - харесах си самооооо 4 печатчета за картичката и цял ден не можех да реша, кое искам. След толкова двоумене избрах този - Bundle of love - толкова е нежен и приказен. Определено скоро ще направя поне още 1 картичка с него :)
Искаше ми се картичката да е по-интересна и раздвижена и затова избрах една сгъвка, която доста ми допада ... ето го и резултата:



 
Ето и разгърната, заедно със специална връзка с количката :):):)
 
 
 Втората картичка е за жената на един колега. Той като видя тази за бебето и каза, че иска такава за жена му, ама примерно вместо количка да има сърце. Въпросът е, че искаше картичката още за другият ден (а аз имах вече уговорка за среща), но не възразяваше и да не е с тази сгъвка. Той говореше с толкова любов за жена си, че нямаше как да не направя нещо с влюбената двойка на TiddlyInks - You and Me и малко сърца.
 
Наскоро се сдобих с едно блогче на Мариане Дизайн - страхотно е и нямаше как да не използвам точно тази дизайнерска хартийка с това олющенкото и с невероятните рози :)
 
И една снимчица на малката черна Точица, която нямаше как да не снимам докато "опознава" новото цвете - мириса го поне 10 минути и после цялата й муцунка беше в цветен прашец, ама когато реши, че няма да стои на едно място... върви я снимай :):):)
 
 
Пожелавам на всички една страхотна и невероятна седмица и приятно изкарване на предстоящите празници :):):)

1 коментар:

  1. Бебешката картичка е много миличка и с тази интересна сгъвка си се справила блестящо! А другата - страшно романтична и красива! И цветенцата са приказни! :)

    ОтговорИзтриване