събота, 6 април 2013 г.

Море от любов

Напоследък въобще нямам време да се ровя в нета. Обещавам си да проверявам по-честичко на другите блоговете :) И покрай всичко пропуснах дори собствената си блогогодишнина :( :( но ще измисля какво може да направя, за да си я отпразнувам :)
Така време е да премина и към темата на тази ми публикация - една невероятна и изпълнена с много любов и усмивки среща. За една година крафтърство от моя страна, така и не бях се запознала с други творящи феички, но ето сега осъзнавам КОЛКО МНОГО съм загубила от това :) от скоро реших да участвам в повечко предизвикателства, игри, СРЕЩИ и размени :)
Упс, пак се отплеснах - та за срещата... беше прекрасно, атмосферата беше заредена с толкова положителна енергия - истинско вълшебство - На кафенце с ShMe . А тя е толкова вълшебна и приказна феичка... едно малко съкровище :)
Специално й направих картичка и тук е времето да си призная, че не съм я надписвала - не мога да се пречупя и да ги надписвам. Шми - пожелавам ти много здраве, усмивки и страхотно настроение, незабравими изживявания и приказни моменти, прости ми, че не я надписах :)
Много ти благодаря за невероятните думи и за подаръчето (имам си феичкааа :)) - ти си един невероятен човек и всички феички винаги да те закрилят :)
Много исках да е нещо много нежно и приказно, ето го и резултата:
 
Изображението е на една мацка от DeviantArt - YamPuff

Оцветявала съм с най-новите си маркери Spectrum Noir в розов цвят :)
Коса/ Hair: EB8, EB5 & TN8
Рокля/ Dress: PP3, PP5 & DR3
Мъничките цветенца/ Little flowers: PP3, PP5 & DR3
Пеперудка/ Butterfly: PP3, PP5 & DR3

Сложих и едно слонче за късмет - дано да носи на Шми само страхотни емоции :)


 
Смятам да я включа в следните предизвикателства:
- в предизвикателството на KalySto - Червенокоска ви предизвиква като имам 2 вида дизайнерска хартия, 1 оцветена картинка, 1 пеперудка + 1 брадс + 1 висулка + цветенца + панделка - дано да е достатъчно за условията :)
- The Crazy Challenges - CCH 142 - Add charm
 
Пожелавам ви невероятен и приказен ден и усмихвайте се - животът е малко по-хубав с усмивка :)
 
 
 

11 коментара:

  1. Страхотна е, Кати! <3 Толкова женствена, елегантна и някак вълшебна... :) Така си представям и шМи, въпреки че не съм я виждала на живо. :) Много ми хареса дизайнерската хартия за фон! <3 С тези крехки пролетни цветчета и лек брокат... супер са! :)))
    Айде качете някоя снимка от срещата, де! :))) <3 Поне на някоя сладка или чашка кафе! :D ХОХО

    ОтговорИзтриване
  2. Eee много благодаря honey_bunny за прекрасните думи :)
    А линк към албум със снимките е качила Катето (Какичка) във фейсбук групата за АТС размяна :):):)

    ОтговорИзтриване
  3. Бонбонена и красива картичка си й направила Кати :) Много ми харесва! Гледах снимки и сте много сладки всички. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна картичка! Толкова нежна и вълшебна!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна ,много нежна и романтична!

    ОтговорИзтриване
  6. Прекрасна картинка, толкова нежна с тези развяти вояли и коси! Картичката се е получила много пролетно-розова, а пеперудата е страхотна.
    Благодаря ти,за красивото участие в моето предизвикателство !
    Прегръдки!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  7. Кати страхотна картичка.И да знаеш че ти завидях за срещата с ShMe.Толкова нежна и ефирна ,лъчезарна и опияняваща.Бравоооооооооооооо!

    ОтговорИзтриване
  8. Препускам тези дни, много емоции и все прекрасни. Кати, безкрайно ти благодаря за тази разкошна картичка. На живо е още по-прекрасна, нежна и някак източно екзотична. Освен страхотното оцветяване, вълшебната дизайнерска хартия, цветята, които си създала и ръчно изрисувала са уникални. Гледам си я и си и се радвам много. А за надписването - няма нужда просто, самата картички си говори и казва всички пожелания по най- прекрасния начин. Благодаря ти от сърце за срещата. И, наистина е вярно, че излъчваш невероятно позитивна енергия. Продължавай да се усмихваш широко :)ххх

    ОтговорИзтриване
  9. Прекрасна е,Кати! Много и хареса как си прикрепила слончето с брадс :)

    ОтговорИзтриване
  10. Великолепна картичка! Имам чувството, че носи не само пролетта, но и една особена магия, скрила в себе си позитивизъм, усмивки, доброта! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на The Crazy Challenge.Късмет!

    ОтговорИзтриване
  11. Много благодаря на всички за прекрасните коментари... вложих много любов и усмивки, докато я правех и това е резултата :) Но смятам, че картичките отразяват в себе си не само чувствата и същността на твореца, а и на получателя си :):):)Шми е точно толкова нежна и приказна, колкото и картичката ми (от опит го казвам и лично запознаване :):):)

    ОтговорИзтриване