петък, 12 април 2013 г.

Travel hat and a map

Като видях печатчето на Tiddly Inks - Aida - Gonna miss you  и си представих сестра ми, коя стои и се чуди къде ще бъде следващото й пътешествие :)
Поиграх си с нареждането на картичката и ето го и резултата:


 
Докато я правех ме обзе "манията" всичко, което сложа да е понамачканко и в цвят на старинна снимка. Всеки знае как са нещата с пътуванията - всичко е натъпкано приятно в куфарите, затова и всичко приятно намачках :) Сложих различни надписчета от различни дестинации, че в началото имах само надписчето за Париж, а мостът на картинката не е от там и се получаваше доста "сконфузна" ситуация :):):)

 
Реших с нея да участвам в предизвикателството на Crafting life's pieces , като тук искам да си призная, че за тях разбрах от една невероятна творческа фея, която е в техният топ 5 за март месец - KalySto - препоръчвам ви да надникнете при нея, картичката й е невероятна (и не само тази... заслужава си човек да изгуби поне половин час в разглеждане на тези приказни красотки :))).
 
И няма как да не се похваля.... вчера една друга творяща феичка ми писа и ме попита получила ли съм нещо - аз лично не се познавам с нея, дори не си бяхме говорили и като за начало реших, че бърка творящите Катета (май сме няколко :)). Обаче нямаше грешка... и сега си имам едно доста завидно количество нарязани дизайнерски хартиики с машинка (ЙЕЕЕЙЙЙ). Дори не мога да опиша чувствата си - та това момиче дори не ме познава и ми изпрати ето тези вълшебни нещица
 Вижте само какво количество, а дизайнерските хартийки са повече от страхотни (фук-фук):):):)

 
защото тя си взе машинка наскоро и аз й честитих и казах, че се надявам някой ден и аз да се сдобия с това бижу и тя решила да ми нарежи и да ми изпрати... Какво щастие само изпитах - стана ми толкова мило и пърхащо. Толкова съм й благодарна - невероятна изненада.
Много ти благодаря - Силви Стоянова. (не знам дали има блог, но когато разбера, ще го прикача тук, за да може да се насладите и на нейните вълшебни картички :):):):))))
 

Време е да приключвам тази публикация - пожелавам на всички да им се случи нещо вълшебно, както на мен :):):)

3 коментара:

  1. Too cute and lovely Kati!

    Love your take on Chelsea Sketch, thanks for sharing your gorgeous creation with us at CLP Challenge this month!

    Hugs, Franz.

    ОтговорИзтриване
  2. Прелестна е, Кати, точно така се чувствам и аз в момента и за това днес ставаш моя талисман :). Страхотен акцент с розово - червената рокля. Прекрасен жест от страна на Силвето (sikus.blogspot.com - ако не се лъжа), от която пък, както и от теб, аз получих прекрасно АТС. Благодаря от сърце :)ххх

    ОтговорИзтриване
  3. Such a sweet stamp and such fantastic papers, great job with the sketch, thanks for joining us at CLP, good luck!

    ОтговорИзтриване