понеделник, 10 юни 2013 г.

I follow you till the end....

На прага съм да направя цяла поредица със сватбени картички, затова в тази публикация ще пусна 2 наведнъж :) Всяка е с определен цвят и тук са шаби-шик (ако мога така да я определя) и синята картичка. В момента правя една сребърна, а имам една в бордо и една в тюркоаз. Да си призная това вече си е за мен истиско предизвикателство, тъй като трябва да направя няколко картички и искам всяка да е различна, ама нещо идеите ми се преплитат - та да видим какво ще се получи :):):)
Ето я и първата :)

И една кутийка в същият стил :):)
Да кажем, че мога да я причисля към шаби-шик стила и затова ще я включа в предизвикателството на Card Mania Challenges - Shabby-Chic
 
Ето сега минаваме и към втората картичка - сватба в синьо :):):)
 
При тази започвам с кутийката. Тъмно синьото толкова приятно контрастира с бялото и много ми хареса как се получи :)

 
 Малко ръчно правени цветенца - обожавам да правя сама цветенцата си (и тук да кажа, че имаааам много да уча и си се заричам да прегледам няколко урочета как да си направя ръчни цветенца, които да изглеждат като истински)
Ето я и самата картичка.  Забелязвам, че напоследък много ми харесват точките:)

 
И вътрешните джобчета - едно за парички и едно със специално картонче за пожеланията :)
 
 
Смятам цялата публикация да я включа в предизвикателството на:
- Honey Bunny - Джиджи ще имам нужда от адреса ти (е сватбена картичка няма как да ти пратя, ама може нещо друго.... но кога ще стане, тук вече не мога да кажа :))))
 
Пожелавам на всички едно страхотно начало на седмицата :):):)
 
 
 
 

5 коментара:

  1. Йехеее, Кате, с какви красоти си ми украсила блога! <3 :)))) И двете са много шик! Първата ми е фаворит заради цветовото комбо! <3 :) Синята обаче е толкова нестандартна, че няма как да не те грабне! :))) Браво! И точките ти отиват! :)))
    Благодаря ти, че се включи с тези чаровни младоженци в почерпката ми! :)
    P.S.: Кате, не намерих мейла ти тук. Пиши ми на jiji.cards(at)gmail(dot)com за адреса! :))) Много ще се радвам да имам нещо, направено от теб! <3

    ОтговорИзтриване
  2. Кате, страхотни картички. Синята ме грабна от пръв поглед. Наистина контрастът е невероятен! Ще чакам да видя и другите цветови комбинации :)

    ОтговорИзтриване
  3. Е, тук вече си се развихрила :))))! Красиви и елегантни с разкошни цветенца! Браво! Чакам и другите! А няма ли в лилаво?;)

    ОтговорИзтриване
  4. И двете са страхотни, но пастелените цветове на първата ми харесаха много!
    Благодаря ти, че участва в Card Mania Challenge с тези красиви комплекти!
    Усмивки!
    Кали

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесват нежните цветове на първата картичка. А двойката от печата на Tiddly Inks ми е много любима и стои прекрасно на фона на дантеления кръг.
    Поздрави :)

    ОтговорИзтриване