сряда, 14 август 2013 г.

Christening / Кръщене

Ето я и втората ми картичка за кръщене, но този път е за 2 момченца :):):):) Наистина доста дълго време се чудих какво да направя. Поразгледах из интернет какви картички има по темата, но повечето бяха с кръстове и подобни неща. Притесняваше ме факта да не прекаля със символите на вярата и хората да си помислят, че е пресилено с кръстчетата и библията. Затова се спрях на картинката на  Мо Manning - First Communion boy's - една прекрасна и напълно подходяща картинка. Една картичкофея (Неви) ми подсказа, че мога да я принтирам 2 пъти, като направя втората картинка по-малка за по-малкото момченце :):):) така и направих.
И тук стигаме до другата трудност... аз обичам цветя, пеперуди... е как да сложа от тези нещица на картичка за момченца.... Присетих се, че момичетата правят едно като вятърна въртележка и това щеше да е моята декорация, но все още е доста семпличко....



 
 
Затова реших да направя подвижна картичка. Напоследък много обичам да експериментирам да правя подвижни картички. Тази е от типа двойна подвижна плъзгаща се  (еее какъв превод само - Double Slider Card).
За жалост няма как да се види цялата прелест на тази подвижна картичка в снимки, но...
 
 

 

 
Да си призная - тук на белите поленца на подвижните части сложих пожелание, ама забравих да снимам картичката с пожеланието и.... ще трябва да си представим всички едно прекрасно надписче на двете половинки :):):):)
 
Ще я включа в предизвикателството на Мо - Something Sweet :)
 
Пожелавам ви страхотна вечер :):):)
 

1 коментар:

  1. Ех Кати, ама как си го измислила само. Браво!Много ми хареса!Двете брадчета са големи сладурковци.Предполагам, че и собствениците на картичката не са по-долу:))))). Да са живи и здрави ,усмихнати и шастливи.Прегръдки:)Диди

    ОтговорИзтриване