неделя, 9 март 2014 г.

Малкият принц - част I

Време е да напиша и тази публикация. На 21-ви януари на бял свят се появи един прекрасен принц - бебе Дидко. Много е сладичък. Отдавна в главата ми се върти да направя бебешки дневник - място, където прекрасната му мама да пише разни интересни нещица от тяхното ежедневие. Паралелно правех и още един за един малко по-голям принц, ама не съм го довършила, за да му го изпратя... В момента съм на вълна "малко и сладко албумче" за снимки.
Купих си халкички, обаче нещо се оказаха май мънички - албумчето е с 6 странички, но като ги броим реално ще са 12. Тепърва започвам да го украсявам - да видим какво ще се получи. И от тази красота трябва да направя 2 бр.
Тази година май е годината на бебетата. Очаквам още няколко да се появят. Една принцеса вече е на около 2 седмици и съм доста щастлива, че ще ПРАВЯЯЯЯ бебешки дневник за момиченца. Щастлива, защото се оказа, че повечето картинки и дори и творческите ми материали са като за момиченца и наистина много ме измъчва като творя за момченца - просто нямам почти нищо. Дори се чудя как да сложа цветенца или някаква панделка - странно е.
Но не съм се отказала и ето го и резултата. Беше част от подаръка ми за "питката" на малкият Дидко :)
Започваме с началните странички и тези за писане:Има няколко странички, които реших да са като разделителни или по-скоро да са малко по-специални с оцветени картинки:
Прекрасното бебе-фея на A day for daisies:
 
Едно също толкова сладко печатче на Wee Stamps, което беше замислено да е за началната корица, но в последстие си промених мнението и го оставих за вътрешна страничка:И нека да стигнем и до корицата. Доста дълго време пренареждах елементите и сменях цветовето и как точно да подредя всичко - ето го и резултата:


 


Този надпис толкова ми харесва. Много съм щастлива, че се сдобих с точно този шаблон.

 
И вътрешната част на корицата - сложих няколко листчета за написване на нещичко интересно.

Еее доста снимки качих. Сега продължавам да творя по вторият дневник и албумчетата, че вече доста се забавих и е време да ги довърша и изпратя към прекрасните малки слънца :)

1 коментар:

  1. Прекрасен е, Кате! Много миличък тефтер! Страхотни задачки ти се очертават с още подобни албумчета!

    ОтговорИзтриване