вторник, 3 март 2015 г.

Mother's Day

Няма да казвам, че музата наистина ме беше напуснала, няма да казвам и че съм я намерила, защото още си я търся... търся онова чувство, което не ти дава мира, докато не направиш, това което е в главата ти...
Отдавна ми се иска да напиша нещо тук, но все не ми се отдава възможност да покажа нещо, което толкова да ми харесва, че да заслужава да влезе тук.
Скоро ще празнуваме Денят на майката (аз лично не смятам 8-ми март за Денят на жената). Моят подарък беше готов малко по-рано, че точно на деня няма как да съм при моето мамче. Мамо много те обичам :)
Нещо съвсем изчистено, но тези хартии на Scrapberry са истинско вдъхновение и невероятен разкош.


Естествено няма начин нещата да са направени без присъствието на Коприна. Дори в момента докато пиша съм си сложила лаптопа на краката, а тя дреме отгоре ми, прилежно си е сложила главата на ръцете ми, за да е напълно убедена, че хич не ми е лесно :D но пък толкова го обичам това малко черно нещо :D


Толкова нежност в тези прелестни червеникави нюанси...


Забравила съм направо да пиша... но сега ще се поправя и направо започвам следващата публикация, че имам още нещо доста красиво за показване. До след малкичко :)

Реших да участвам в предизвикателството на Crafts and Me - March Challenge #154 FLOWERS

2 коментара:

  1. this looks great! Really love the CAS-feeling - it makes the image pop out even more :)
    Thank you for joining Crafts & Me :)
    Hugs, Laila

    ОтговорИзтриване
  2. Beautiful! Thank you for joining in the challenge at Crafts & Me, please pop by again soon x

    ОтговорИзтриване