неделя, 12 май 2013 г.

A dream comes true

Преди около 2 седмици имах рожден ден и колегите и ме изненадаха с ваучер за едно магазинче за творчески материали. Изненадите и подаръците не спираха и същият ден получих още едно ваучерче от най-невероятният и страхотен човек, когото познавам - приятелката ми Ради (и приятелят й Васко). Най-сърдечно благодаря на всички решили да ме изненадат :) Доста се чудех и накрая взех решение, че ще си взема Big Shot машинката, която толковааа отдавна искам :)
Е това вече е факт и ... невероятно е да имаш едно такова бижу :)
Тук искам да изкажа и благодарностите си на Мария, която направи толкова много за мен с процеса със сдобиване с машинката :):):):)
Трябваше да направя бързичко една картичка за юбилей (имах 1 вечер, за да се появи). Машинката се появи точно на време и влезе бързичко в употреба. До последно не знаех как да направя картичка, която трябва да въплъщава в себе си - нещо за юбилей, факта, че жената е счетоводител, а последните години е гледала деца.... затова я направих с определена сгъвка, като всяка една част пресъздаваше описаните за неща неща :):):)
Ето я и самата картичка:

  Направих й и кутийка - тези кутийки с прозрачното капаче толковаааа много ми харесват :):):) Надписчето за юбилея го сложих в последствие и май нямам снимка с него :)

 Ето я и частта от картичката, която я е юбилея :) (тук в горното ляво ъгълче си представете и едно малко надписче - Честит Юбилей :):):)
 Сините цветенца се получиха много сладки - от бордюрното шаблонче, което имам се изрязва цветенце и като залепих две едно за други и се получиха тези страхотни сини цветя :):):)
Отваря ме я и стигаме до счетоводните идейки :) На листчето с вазата с рози написах с моливче няколко счетоводни операции :)


Тук не знам дали се виждат и самите счетоводни операции :)


Продължаваме да отваряме и стигаме до частта с гледането на деца :) Мисля, че това е последното печатче на A day for daisies challenges от последното им предизвикателство.
 
И малко по-отблизо:
  И един дантелен печат за разкош (lacy stams)

Тази част с детегледачката се повдига нагоре и ето я цялата картичка: Оставих доста място за надпис, а на листчето отгоре залепих джобче, в което да се сложат парички за подарък (знаех, че това ще е подаръка).

С тази картичка смятам да участвам ( или поне да се включа, заради дантеленият печат) в предизвикателството на A day for daisies
Дано да й хареса на получателката :):):)

4 коментара:

  1. Кате, супер е картичката! <3 :)))) Много замисъл, много детайли, много лична! :)))) Изпълнила си прекрасно всички изисквания на поръчителя! Като ги прочетох, реших, че е непостижимо, но ти си съчетала счетоводството и гледането на дечица в един прекрасен проект! :P Браво! <3
    П.п: Със здраве и много вдъхновение да си ползваш новата придобивка! :)))) Благородно ти завиждам! :)
    ХОХО

    ОтговорИзтриване
  2. И всичко това го направи за една вечер??? Много съм впечатлена. Получила се е страхотна изненада. Честита придобивка, сега с нея разнообразието ще е пълно:0)

    ОтговорИзтриване
  3. Кате, знам точно за какво става въпрос и съм изумена от твойто въображение. Поръчителят ти описва с 2 изречения за кой е предназначена картичката и ти сътворяваш нещо толкова лично и необичайно. Уникална си. Мойте поздравления.Вили

    ОтговорИзтриване
  4. Това си е направо албум! Голяма и разкошна картичка, с толкова много детайли вплетени в нея! И цветенцата са разкошни! Да ти е честита новата придобивка и да направиш много и красиви проекти с нея! Ето това се казва подарък! :)

    ОтговорИзтриване