понеделник, 20 май 2013 г.

You Catch My Heart

Тук ще ви покажа една картичка, която се опитвам да направя от много време (повече от 2м) и само имам идеята и докато стигна до изпълнението ... за малко да изтърва и повода, за който я правя - рожденният ден на един младеж :):):)
Февруари една позната ме помоли да направя картичка за годишнината с приятелят им. Тогава доста време се чудих какво да направя за един млад рибар... в последствие направих една картичка с любимата ми картинка на Tiddlyh Inks, но идеята, която много ми хареса (тук искам да изкажа благодарности на Вили за идеята за тази картичка :):):) и понеже разбрах, че той май месец има РД реших да я направя за този повод. Е, след толкова време й дойде времето и на тази идейка да оживее (нещо не ми се получиха снимките и го установих, след като я пратих :(


Направих и една въдичка (с подръчни материали и повече въображение - тази клечица с връвка е въдичка) с вързани сърчица накрая, които оставих подвижни - нарочни ги снимах в различни позиции, за да се види, че са подвижни :)


Тази прекрасна русалка е дело на една много надарена художничка - Yampuff (thank you for sharing with us this amazing and fairy little mermaid)

И малко преди да я изпратя :):):)


Дано получателят й да я е харесал :):):)

2 коментара:

  1. Много е красива! Страхотно оцветяване и готина идейка с въдица и сърца! :)

    ОтговорИзтриване
  2. Не само я хареса, ами и остана без думи :)
    Под секрет да кажа, че забелязах и лек блясък в очите!
    Милион пъти благодарих, но и тук да кажа : БЛАГОДАРЯ!!!!

    ОтговорИзтриване