неделя, 3 март 2013 г.

Love is like a circle - never ends :)

 Започвам с ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички българи :) 3-ти март е една светла дата за нас :)

Едни познати празнуват една прекрасна годишнина - 5г. откакто са заедно :)
Доста дълго се чудих какво да направя, тъй като момичето ми каза, че иска да изненада приятелят си и докато ми се избистри идеята мина доста време. Дори успях да помоля за помощ, понеже до сега не съм правила мъжка картичка... но да кажем, че лекоооо бях забравила да попитам за кога й трябва картичката и... еми супер пропуснах датата, но пък картичката им е готова и още утре ще замине към притежателя си :)

Печатчето е на Tiddly Inks - You and Me много е нежно и красиво и ми е съвсем новичко, но ми хареса как се получи роклята. Сложих и малко брокат, за да може да сияят :)

 
На косата на момичето сложих едно ръчно направено камъче (не знам как да го опишал направих го с малко лепило, брокат и glossy accent) със златен брокат - искаше ми се да изглежда като звездичка в косите - когато жената е щастлива и обичана, звездите, които любимият й сваля винаги сияят в очите и косите й :):):)


Смятам да включа картичката в:
- предизвикателството на Spectrum noir - Bling
- предизвикателството на Мър - Мяу - Нещо Ново тъй като дигиталното печатче ми е абсолютно новичко (чак пуши и пари =)) - дано с това да отговарям на условието за нещо ново :)

Пожелавам на всички един прекрасен ден =)


5 коментара:

 1. Кати, честит празник и на теб! :)
  Много е сладка картичката! :) Много ми стана мило като прочетох повода за нея, защото и ние с моето момче правим днес 7г откакто сме заедно... :) Всяка месечинка си празнуваме. :D
  С риск да се повторя, много бързо напредваш с оцветяването и тук си се справила прекрасно! <3 :))) Браво!

  ОтговорИзтриване
 2. very nice! thank you for participating in our challenge at Spectrum Noir. Love your work. Jennie Black

  ОтговорИзтриване
 3. What a super cute card...I have this image...untouched as of yet but am inspired now

  ОтговорИзтриване
 4. Ех,Кати, какви са ти хубави, влюбени и цветни.Прекрасен дизайн. Много ми харесва как изпъква червеното.Истински пулсиращи сърчица. Браво :)ххх

  ОтговорИзтриване
 5. Много мила картичка! Хареса ми !
  Радвам се,че сподели с какво Ново се Забавляваш тези дни!

  ОтговорИзтриване